Låna pengar för att köpa träningsutrustning
Träning

Låna pengar för att köpa träningsutrustning

Tränar man ofta kan det vara bekvämt att ha ett hemmagym där man kan träna när man vill. Ska man köpa bra utrustning kostar det en slant och har man inte pengar på kontot kan man ta ett lån för att dela upp kostnaden på några månader. Man får då betala ränta men det kan det kanske vara värt för att kunna träna hemma. Kanske man även sparar in den kostnaden på att slippa åka till gymmet flera gånger varje vecka.

Att ansöka om Internetlån är ett snabbt & smidigt sätt att låna pengar på. Du fyller bara i ett formulär med dina uppgifter direkt i din webbläsare. Uppgifterna behandlas av det låneinstitut du valt och du får svar efter bara några dagar eller samma dag ibland. Det finns många olika snabblån på upp till 30 000 kr så det gäller att jämföra för att hitta billigaste snabblånet. Det kan man tex. göra hos snabbalan.nu

Många låneinstitut erbjuder snabblån och här nedan presenterar vi några av de olika alternativen. Var och en har olika behov och därför passar ett låneinstitut en person bäst medan ett annat låneinstitut passar någon annan person bäst. Hitta det låneinstitut som bäst passar dina behov nedan eller kolla in sidan ovan.

ikano bank

Ikano bank

Med IKANO Banklån kan du direkt över internet låna allt mellan 20 000 och 350 000 kronor utan krångliga avgifter. Det du ser är det du verkligen betalar och du får ett lånelöfte direkt. Din ränta sätts individuellt och påverkas bland annat av din inkomst och hur mycket du lånar.

På Ikanobanken kan du låna upp till 150 000 kronor med lilla lånet utan uppläggningsavgift eller aviavgift och en valfri återbetalningsperiod på upp till 8 år. Inom en vecka är din ansökan behandlad. Om ansökan är beviljad skriver du ut skuldebrevet, skriver under och skickar in det till Ikanobanken som därefter betalar ut lånet till önskat konto.

Lendo

Lendo är företaget som låter långivarna lägga bud på ditt lån upp till 350 000 kronor. Du väljer sedan den långivare som ger dig den lägsta lånekostnaden.

Fördelarna med Lendo:

  • Långivarnas bud ger dig de lägsta räntorna.
  • Tjänsten är helt kostnadsfri utan några förpliktelser.
  • De jämför flest anslutna långivare

Resurs Bank

Här kan du få ett lån på valfritt belopp mellan 5.000 och 100.000 kronor med en valfri återbetalningstid på upp till 10 år. Du kan även teckna en betalförsäkring som hjälper dig betala hälften av din månadsbetalning under din eventuella arbetslöshetstid eller sjukskrivning över 30 dagar. När du skickat din ansökan tar det 1-3 dagar innan du har pengarna tillgängliga (utbetalning kan ske via konto eller utbetalningsavi). Du väljer utbetalningssätt på ansökan.

Freedom Finance

Hos Freedom Finance kan du snabbt jämföra lån och avgöra hur mycket du kan spara genom att lägga om dina lån.

Real Finans

Ta ett lån, snabbt & enkelt på upp till 200.000 kronor hos Real Finance. Real Finans ställer inga onödiga frågor – ditt lån är din ensak. Finansiera det du behöver, när du behöver det, snabbt & enkelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *